ÁSZF

 Általános szerződési feltételek - ÁSZF

 

Ezek az általános szerződési feltételek ("Körülmények”) Red Cube s.r.o. (obchod.beautyhouse.sk), székhellyel MINKET. MR Štefánika 16, 94501 Komárno, Szlovákia, azonosító: 44137265, adószám: 2022614341, sp. bélyeg Nyitrai Járásbíróság cégjegyzékében vezetett 22170/N e-mail: bőr@beautyhouse.sk, telefonszám: 0905108641, üzleti cím: ul. Mieru 4235, 94501 Komárno ("Mi” vagy „Eladótörvény rendelkezései szerint szabályozzák. 40/1964 Coll. A Polgári Törvénykönyv hatályos változata (a továbbiakban: "Polgári törvénykönyvtörvény) 250/2007 Coll. törvény módosításáról, valamint a fogyasztóvédelemről és a Szlovák Nemzeti Tanács 2. sz. 372/1990 Coll. módosított szabálysértésekről (a továbbiakban: "Fogyasztóvédelmi törvénytörvény) 102/2014. a fogyasztóvédelemről a távollevők között kötött szerződés vagy az eladó telephelyén kívül kötött szerződés alapján történő áruértékesítés vagy szolgáltatásnyújtás során, valamint egyes törvények módosításáról (a továbbiakban: "törvény a fogyasztóvédelemről a távértékesítésben"), az Ön, mint vevő, és mi, mint eladó kölcsönös jogai és kötelezettségei, amelyek az adásvételi szerződéssel kapcsolatban vagy annak alapján keletkeznek ("Szerződés") megkötötte az E-shopon keresztül az obchod.beautyhouse.sk, beautyhouse.sk weboldalakon.

Az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos minden információ az Adatvédelmi nyilatkozatban található, amelyet Ön is megtalál itt .

A jelen Feltételek rendelkezései a Szerződés szerves részét képezik. A Szerződés és az Általános Szerződési Feltételek szlovák nyelven készültek. Az Általános Szerződési Feltételek szövegét egyoldalúan módosíthatjuk vagy kiegészíthetjük. Ez a rendelkezés nem érinti a Feltételek korábbi változatának érvényessége során keletkezett jogokat és kötelezettségeket.

Mint tudják, elsősorban távolról kommunikálunk. Ezért a Szerződésünkre is vonatkozik, hogy olyan távoli kommunikációs eszközöket alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön és Ön egyidejű fizikai jelenléte nélkül is megállapodjunk, és így a Szerződés távolról, az E-shop környezetben, a weboldal felületén keresztül jön létre. ("az E-shop webes felülete").

Ha az Általános Szerződési Feltételek bármely része ellentmond annak, amiben az Ön E-shopunkon történő vásárlása során közösen megállapodtunk, akkor ez a konkrét megállapodás elsőbbséget élvez a Feltételekkel szemben.

 

1. NÉHÁNY FOGALOMMEGHATÁROZÁS

1.1. Az ár az a pénzügyi összeg, amelyet Ön az Árukért fizet;

1.2. A szállítási ár az a pénzügyi összeg, amelyet Ön az Áruk kiszállításáért fizet, beleértve a csomagolás árát is;

1.3. A teljes ár az Ár és a Szállítási Ár összege;

1.4. Az áfa a hatályos jogszabályok szerint általános forgalmi adó;

1.5. A számla az általános forgalmi adóról szóló törvény szerint a teljes árra kiállított adóbizonylat;

1.6. A megrendelés az Ön kötelező ajánlata áruvásárlási szerződés megkötésére velünk;

1.7. A felhasználói fiók az Ön által megadott adatok alapján létrehozott fiók, amely lehetővé teszi a megadott adatok tárolását, valamint a megrendelt Áruk és megkötött Szerződések történetének tárolását;

1.8. Ön az E-shopunkban vásárló személy, akire a törvény vevőként hivatkozik;

1.9. A termék minden, amit az E-shopban megvásárolhat.

 

2. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK ÉS UTASÍTÁSOK

2.1. Áruk vásárlása kizárólag az E-shop webes felületén keresztül lehetséges.

2.2. Áruk vásárlásakor az Ön kötelessége, hogy minden információt helyesen és a valóságnak megfelelően közöljön velünk. Ezért a Megrendelésben megadott információkat helyesnek és valósnak tekintjük.

2.3. E-shopunkban hozzáférést biztosítunk az Áruk más fogyasztók általi értékeléséhez is. Az ilyen vélemények hitelességét úgy biztosítjuk és ellenőrizzük, hogy az értékelést konkrét megrendelésekhez kapcsoljuk, azaz a belső rendszerben minden értékelésnél látjuk a hozzákapcsolt rendelésazonosítót is, így tudjuk ellenőrizni és bizonyítani, hogy az értékelés valódi fogyasztótól származik. .

3. SZERZŐDÉSKÖTÉS

3.1. Velünk a szerződés csak szlovák nyelven köthető.

3.2. A szerződés távolról, az E-shopon keresztül jön létre, miközben Ön fizeti a kommunikációs eszközök távoli használatának költségeit. Ezek a költségek azonban semmiben sem térnek el attól az alapdíjtól, amelyet Ön ezen erőforrások használatáért (vagyis különösen az internet-hozzáférésért) fizet, így nem kell számítania a Teljes Áron felüli további költségekre. . A Megrendelés elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a távoli kommunikáció eszközét használjuk.

3.3. Ahhoz, hogy a Szerződést megköthessük, Önnek meg kell adnia egy Megrendelést az E-shopon. Ennek az ajánlatnak a következő információkat kell tartalmaznia:

  1. a) Tájékoztatás a vásárolt áruról (az E-shopban jelölje meg az Önt érdeklő árut a " gombbalKosárba helyez");
  2. b) Tájékoztatás az Árról, Szállítási Árról, a Teljes Ár fizetési módjáról és az Áru szállításának szükséges módjáról; ezek az adatok a Megrendelés létrehozásának részeként kerülnek megadásra az E-shop felhasználói környezetében, míg az Árra, Szállítási Árra és Teljes Árra vonatkozó információk automatikusan az Ön által kiválasztott Áruk alapján, a szállításának és fizetésének módja;
  3. c) Az Ön azonosító és kapcsolattartási adatai, amelyeket az Áruk kiszállításához használtunk, különösen a vezetéknév, a vezetéknév, a szállítási cím, a telefonszám és az e-mail cím.

  3.4. A Megrendelés létrehozása során lehetősége van az adatok módosítására, ellenőrzésére annak befejezéséig. Miután elvégezte az ellenőrzést a " gomb megnyomásávalMegrendelés fizetési kötelezettséggel"Te teljesíted a rendelést. A gomb megnyomása előtt meg kell erősítenie, hogy ismeri és elfogadja jelen Feltételeket, ellenkező esetben a Megrendelés teljesítése nem lehetséges. Egy jelölőnégyzetet használunk a megerősítéshez és a hozzájáruláshoz. Miután megnyomta a "Megrendelés fizetési kötelezettséggel” az összes kitöltött információt közvetlenül nekünk küldjük el.

3.5. Megrendelését a kézbesítést követően a lehető legrövidebb időn belül visszaigazoljuk a Megrendelésben megadott e-mail címére küldött üzenettel. A Megrendelés összefoglalója és a jelen Általános Szerződési Feltételek a visszaigazolás részét képezik az e-mail üzenet mellékleteként. A Megrendelés napján hatályos, azaz a visszaigazoló e-mail mellékleteként csatolt megfogalmazásban foglalt feltételek a Szerződés szerves részét képezik. A Megrendelés visszaigazolása a Szerződés megkötését eredményezi köztünk és Ön között.

3.6. Előfordulhatnak olyan esetek is, amikor nem tudjuk visszaigazolni a megrendelését, különösen olyan esetekben, amikor az Áruk nem állnak rendelkezésre, vagy ha az általunk megengedettnél nagyobb mennyiségű Árut rendel. Az E-shopon belül mindig előzetesen tájékoztatjuk Önt az áruk maximális mennyiségéről, hogy ne lepődjön meg ezen. Ha bármilyen okból nem tudjuk visszaigazolni a Megrendelést, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot küldünk a Szerződés megkötésére a Megrendeléshez képest módosított formában. Ebben az esetben a szerződés akkor jön létre, amikor Ön megerősíti ajánlatunkat.

3.7. Amennyiben az E-shopban vagy a Megrendelésben nyilvánvalóan téves Ár szerepel, nem vagyunk kötelesek az Árut ezen az áron szállítani Önnek, még abban az esetben sem, ha a Megrendelés visszaigazolását megkapta, és ezzel megkötötte a Szerződést. Ilyen helyzetben azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot, és ajánlatot küldünk a Megrendeléshez képest módosított formában új Szerződés megkötésére. Ebben az esetben az új Szerződés akkor jön létre, amikor Ön megerősíti ajánlatunkat. Nyilvánvaló hibának minősül az Árban például az a helyzet, amikor az Ár nem felel meg a többi eladónál szokásos árnak, vagy hiányzik vagy hiányzik egy számjegy.

3.8. A Szerződés megkötése esetén Ön köteles a teljes árat megfizetni.

3.9. Ha felhasználói fiókot állított be, azon keresztül rendelhet. Ebben az esetben is köteles ellenőrizni a korábban kitöltött adatok helyességét, valódiságát és teljességét. A Megrendelés elkészítésének módja azonban megegyezik a Felhasználói fiókkal nem rendelkező vásárlóéval, előnye azonban, hogy nem szükséges az azonosító adatait ismételten kitölteni.

3.10. Bizonyos esetekben engedményt adunk az Áruk vásárlásához. A kedvezmény biztosításához szükséges a kedvezményre vonatkozó adatok kitöltése az előre meghatározott mezőben a Megrendelés-tervezet részeként. Ha így tesz, az Árut kedvezményesen biztosítjuk Önnek.

4. FELHASZNÁLÓI FIÓK

4.1. Az E-shopban történő regisztrációja alapján hozzáférhet felhasználói fiókjához.

4.2. Felhasználói fiók regisztrálásakor kötelessége, hogy minden megadott adatot helyesen és a valóságnak megfelelően megadjon, illetve változás esetén frissítse azokat.

4.3. A felhasználói fiókhoz való hozzáférést felhasználónév és jelszó biztosítja. Ezen hozzáférési adatokkal kapcsolatban az Ön kötelessége a titoktartás, és ezeket az adatokat senkinek nem adja át. Abban az esetben, ha visszaélnek velük, nem vállalunk felelősséget.

4.4. A felhasználói fiók személyes, ezért Ön nem jogosult harmadik félnek engedélyezni annak használatát.

4.5. Törölhetjük felhasználói fiókját, különösen, ha 1 évnél hosszabb ideig nem használja, vagy ha megszegi a Szerződésben vállalt kötelezettségeit.

4.6. Előfordulhat, hogy a felhasználói fiók nem érhető el folyamatosan, különös tekintettel a hardver és szoftver berendezések szükséges karbantartására.

 5. ÁRAK ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK, TULAJDONJOG FENNTARTÁSA

 

5.1. Az ár mindig az E-shopban, a Megrendelés-tervezetben és természetesen a Szerződésben is szerepel. Az E-shopban az Árukra meghatározott Ár és a Megrendelés-tervezetben meghatározott Ár közötti eltérés esetén a Megrendelés-tervezetben meghatározott Ár az irányadó, amely mindig megegyezik a Szerződésben szereplő árral. A Megrendelés-tervezet részeként a szállítási ár, vagy az ingyenes szállítás feltételei is feltüntetésre kerülnek.

5.2. A teljes ár az ÁFÁ-t és a törvény által meghatározott összes díjat tartalmazza.

5.3. A Teljes Ár kifizetését a Szerződés megkötése után, illetve az Áru átadása előtt kérjük Öntől. A teljes árat az alábbi módokon fizetheti ki:

a) Banki átutalással. Fizetési információkat a Megrendelés visszaigazolásaként küldünk Önnek. Banki átutalásos fizetés esetén a végösszeg 4 munkanapon belül esedékes. napok.

b) Banki átutalással az EVERIFIN-hez azonnali banki átutalás. Ebben az esetben a fizetés az EVERIFIN fizetési átjárón keresztül történik, míg a fizetésre ennek a fizetési átjárónak a feltételei vonatkoznak, amelyek a következő címen érhetők el: https://www.everifin.com/sk/terms-and-conditions

c) Online kártyával. Ebben az esetben a fizetés a Comgate fizetési átjárón keresztül történik, míg a fizetésre ennek a fizetési átjárónak a feltételei vonatkoznak, amelyek a következő címen érhetők el: https://www.comgate.cz/files/2024-cz-obchodni-podminky-comgate-od-9-11-2023.pdf. Online kártyás fizetés esetén a végösszeg 2 munkanapon belül fizetendő. napok.

d) Utánvét. Ebben az esetben a fizetés az Áru átadásakor, azok átadása ellenében történik. Utánvétes fizetés esetén a teljes ár az Áru átvételekor esedékes.

e) Készpénz személyes átvételkor. Lehetőség van az Áruk készpénzes fizetésére telephelyünkön történő átvétel esetén. Személyes átvételkor készpénzes fizetés esetén a teljes ár az Áru átvételekor esedékes.

5.4. A számlát a teljes ár kifizetése után elektronikus formában állítjuk ki és küldjük el az Ön e-mail címére. A számla a Felhasználói fiókban is elérhető lesz.

5.5. Az Áruk tulajdonjoga csak akkor száll át Önre, ha kifizette a teljes árat és átvette az árut. Banki átutalással történő fizetés esetén a végösszeg kifizetése számlánkon történő jóváírással történik, egyéb esetekben fizetéskor.

 

6. ÁRUK SZÁLLÍTÁSA, A DOLGOK KÁROSODÁSÁNAK KOCKÁZATÁNAK ÁTRUHÁZÁSA

 

6.1. Az árut legkésőbb 80 napon belül kiszállítjuk Önnek az Ön által választott módon, miközben Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

a) Személyes átvétel a létesítmények listájában felsorolt telephelyünkön;

b) Személyes átvétel a Zásielkovňa, Paketa cég kézbesítési pontjain;

c) Szállítás a Slovenská pošta, UPS, DHL, Zásielkovňa szállítótársaságokon keresztül;

6.2. Az árut csak a Szlovák Köztársaságon belül lehet kiszállítani.

6.3. Az Áru kézbesítésének időpontja mindig annak elérhetőségétől, valamint a választott szállítási és fizetési módtól függ. Az Áruk szállításának várható időpontjáról a Megrendelés visszaigazolásában értesítjük. A jelen Általános Szerződési Feltételekben feltüntetett időpont tájékoztató jellegű, és eltérhet a tényleges szállítási időtől. A telephelyen történő személyes átvétel esetén minden esetben e-mailben értesítjük az áru átvételének lehetőségéről.

6.4. Az Áru fuvarozótól történő átvétele után az Ön kötelessége ellenőrizni az Áru csomagolásának sértetlenségét, és hiba esetén haladéktalanul értesíteni erről a fuvarozót és minket. Abban az esetben, ha a csomagoláson olyan hiba van, amely jogosulatlan kezelésre és a küldeménybe való belépésre utal, nem köteles az Árut a szállítótól átvenni.

6.5. Abban az esetben, ha Ön megszegi az Áru átvételi kötelezettségét, kivéve a Ptk. 6.4 Feltételek értelmében ez nem eredményezi az Áruk Önnek való szállítására vonatkozó kötelezettségünk megszegését. Ugyanakkor az a tény, hogy Ön nem veszi át az Árut, nem jelenti a köztünk és Ön között létrejött szerződéstől való elállást. Ilyen esetben azonban jogunkban áll elállni a Szerződéstől az Ön lényeges szerződésszegése miatt, vagy az Árut tárolni, amiért 5 €/nap díjjal tartozunk. Ha úgy döntünk, hogy elállunk a Szerződéstől, az elállás azon a napon lép hatályba, amikor az elállást kézbesítjük Önnek. A Szerződéstől való elállás nem érinti a szállítási díj megfizetéséhez való jogot, illetve a kártérítés jogát, ha az felmerült.

6.6. Ha az Ön részéről felmerülő okok miatt az Árut ismételten vagy a Szerződésben megbeszélttől eltérő módon szállítják, akkor az Ön kötelessége, hogy megtérítse az ismételt szállítással kapcsolatos költségeket. Ezen költségek kifizetéséhez szükséges fizetési adatokat a Szerződésben megadott e-mail címére küldjük meg, és az e-mail kézbesítésétől számított 14 napon belül esedékesek.

6.7. Az Áruk sérülésének kockázata Önre száll át az átvétel pillanatában. Abban az esetben, ha Ön az Árut nem veszi át, kivéve a Ptk. 6.4 Feltételek, az Áru sérülésének kockázata abban a pillanatban száll át Önre, amikor lehetősége volt átvenni, de az Ön részéről az átvétel nem történt meg. Az Áru sérülésének kockázatának átszállása azt jelenti, hogy ettől a pillanattól kezdve Ön viseli az Áruk elvesztésével, megsemmisülésével, sérülésével vagy bármilyen minőségromlásával kapcsolatos valamennyi következményt.

6.8. Abban az esetben, ha a Termék nem volt raktáron az E-shopban, és a hozzávetőleges elérhetőség időpontja volt feltüntetve, mindig tájékoztatjuk Önt az alábbi esetekben:

a) az Áru előállításának rendkívüli meghibásodása, ami miatt mindig értesítjük Önt az új várható rendelkezésre állási időpontról vagy arról, hogy az Árut nem tudjuk kiszállítani;

b) késedelmek az Áruk beszállítónktól történő kézbesítésében, miközben az új várható szállítási időpontról mindig értesítjük.

 

7. HIBÁS TELJESÍTÉSBŐL SZÁRMAZÓ JOG

7.1. Garantáljuk, hogy az Áru károsodásának kockázatának átszállásakor az Art. 6.7 A feltétel az, hogy az Áruk hibamentesek, különösen, hogy az Áruk:

  1. a) megfelel a megállapodás szerinti leírásnak, típusnak és mennyiségnek, valamint a minőségnek, a funkcionalitásnak, a kompatibilitásnak, az interoperabilitásnak és egyéb megállapodás szerinti tulajdonságoknak;
  2. b) alkalmas arra a célra, amelyre Ön igényli, és amellyel egyetértünk;
  3. c) a megállapodás szerinti tartozékokkal és használati utasítással szállítják, beleértve az összeszerelési vagy beszerelési útmutatót is;
  4. d) alkalmas arra a célra, amelyre az ilyen típusú árukat általában használják;
  5. e) mennyiségi, minőségi és egyéb tulajdonságok, ideértve a tartósságot, a funkcionalitást, a kompatibilitást és a biztonságot, megfelelnek az azonos típusú Áruk szokásos tulajdonságainak, amelyeket Ön ésszerűen elvárhat, tekintettel az általunk vagy más személy által ugyanabban a tárgyban tett nyilvános nyilatkozatokra is. szerződéses lánc, különösen hirdetéssel vagy megjelöléssel;
  6. f) a tartozékokkal együtt szállítják, beleértve a csomagolást, a szerelési utasításokat és az Ön által ésszerűen elvárható egyéb használati utasításokat; a
  7. g) minőségében vagy kialakításában megfelel annak a mintának vagy sablonnak, amelyet a szerződéskötés előtt átadtak Önnek.

7.2. A hibás teljesítésből eredő jogokkal kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket a vonatkozó általánosan kötelező érvényű jogszabályok (a fogyasztóvédelemről és a Szlovák Nemzeti Tanács 372/1990. sz. szabálysértésekről szóló törvény módosításáról szóló módosított törvény) szabályozzák.

7.3. Abban az esetben, ha a Termék hibás, azaz különösen, ha a Ptk. 7.1. pontja alapján Ön a hibáról értesíthet bennünket, és gyakorolhatja a hibás teljesítésből eredő jogait (vagyis reklamációt tehet az áruval kapcsolatban) e-mailben vagy levélben az azonosító adatainkkal feltüntetett címeinkre, vagy személyesen a következő címen: MINKET. MR Štefánika 16, 94501 Komárno. Reklamációhoz használhatja az Általunk biztosított formanyomtatvány-mintát is, mely csatolmányt képez nem. 1 Feltételek. A hibás teljesítéshez való jog gyakorlása során meg kell választani a hiba elhárításának módját, és ezen a döntésen utólag nem változtathat a hozzájárulásunk nélkül. A reklamációt az Ön által igényelt hibás teljesítésből eredő jogának megfelelően kezeljük.

7.4. Ha az áru hibás, Ön a következő jogokkal rendelkezik:

  1. a) a hiba elhárítása új Áru hibamentes leszállításával vagy az Áru hiányzó részének leszállításával; vagy
  2. b) a hibát az Áru kijavításával megszüntetni,

ha a választott hibaelhárítási mód lehetetlen vagy aránytalanul költséges a második módszerhez képest, amelyet különös tekintettel a hiba fontosságára, az árunak a hiba nélkül fennálló értékére, valamint arra, hogy a hiba eltávolítható-e. a második módszerrel jelentős nehézségek nélkül.

7.5. Jogosultunk megtagadni a hiba elhárítását, ha az lehetetlen vagy aránytalanul költséges, különös tekintettel a hiba fontosságára és a terméknek a hiba nélkül fennálló értékére.

7.6. Ezenkívül joga van:

  1. a) ésszerű árengedmény az Árból; vagy
  2. b) a Szerződéstől való elállás,

ha:

  1. a) megtagadjuk a hiba elhárítását, vagy nem a törvényi előírásoknak megfelelően távolítjuk el;
  2. b) a hiba ismétlődően jelentkezik,
  3. c) a hiba a Szerződés lényeges megszegését jelenti; vagy
  4. d) nyilatkozatunkból vagy a körülményekből nyilvánvaló, hogy a hibát ésszerű időn belül, vagy az Ön számára jelentős nehézségek nélkül nem hárítják el.

7.7. Nem áll fenn a szerződéstől való elállás joga, ha az áru hibája jelentéktelen.

7.8. Ha Ön saját maga okozta az áru hibáját, Önt nem illeti meg a hibás teljesítésből eredő joga.

7.9. Az áru hibájának nem minősül az áru rendeltetésszerű használatából eredő elhasználódása, illetve használt áru esetén a korábbi használat mértékének megfelelő kopás.

7.10. Panasz benyújtásakor írásos visszaigazolást adunk ki, amely tartalmazza:

  1. a) a követelés benyújtásának dátuma;
  2. b) a panasz tartalma;
  3. c) az Ön által igényelt panasz rendezésének módja;
  4. d) Az Ön elérhetőségei a panasz kezelésével kapcsolatos tájékoztatás céljából.

7.11. Amennyiben nem állapodunk meg hosszabb határidőben, a reklamáció beérkezésétől számított 30 napon belül a hibákat eltávolítjuk és a reklamáció felszereltségéről tájékoztatást adunk a megadott elérhetőségeken. Ha ez az időszak lejár, Ön elállhat a Szerződéstől, vagy megfelelő kedvezményt kérhet.

7.12. A reklamáció feldolgozásáról e-mailben értesítjük, valamint visszaigazolást küldünk a reklamáció feldolgozási időpontjáról és módjáról. Ha az igény megalapozott, jogosult a felmerült költségek megtérítésére. Ezeket a költségeket köteles igazolni, pl. a szállítás áráról szóló nyugták vagy visszaigazolások. Abban az esetben, ha a hibát új Áru leszállításával megszüntették, az Ön kötelessége az eredeti Árut visszaküldeni nekünk, de a visszaküldés költségeit Mi álljuk.

7.13. Ha Ön vállalkozó, köteles haladéktalanul, de legkésőbb az Áru átvételétől számított három napon belül bejelenteni és reklamálni a hibát, miután azt felfedezte.

7.14. Ha Ön fogyasztó, jogában áll gyakorolni a hibás teljesítésből eredő jogait a fogyasztási cikken az áru kézhezvételétől számított 24 hónapon belül fellépő hiba esetén.

8. ELÁLLÁS A SZERZŐDÉSTŐL

 

8.1. A Szerződéstől való elállás, azaz a köztünk és Ön között fennálló szerződéses jogviszony megszűnése annak kezdetétől fogva történhet a jelen cikkben, vagy az Általános Szerződési Feltételek egyéb olyan rendelkezéseiben meghatározott okokból és módokon, amelyekben az elállás lehetősége kifejezetten szerepel. megállapított.

8.2. Ha Ön fogyasztó, azaz olyan személy, aki az üzleti tevékenysége körén kívül árut vásárol, a 7. sz. 102/2014. sz. z a Szerződés megkötésétől számított 14 napon belül indokolás nélküli elállási jog, ill ha áruvásárlásról van szó, akkor az átvételtől számított tizennégy napon belül. Ha olyan Szerződést kötöttünk, amelynek tárgya több darab Áru vagy az Áru több részének leszállítása, ez az időszak az Áru utolsó darabjának vagy részének leszállításának napjával kezdődik, és ha Szerződést kötött, amelynek alapján rendszeresen és ismétlődően szállítjuk Önnek az Árut, az első kézbesítéskor indul futni.

8.3. A Szerződéstől bármilyen igazolható módon elállhat (különösen az azonosító adataink között feltüntetett címeinkre küldött e-mailben vagy levélben). Az elálláshoz felhasználhatja az általunk biztosított formanyomtatvány-mintát is, amely a 1. sz. 2 Feltételek.

8.4. Ön azonban fogyasztóként sem állhat el a Szerződéstől abban az esetben, ha a Szerződés tárgya a Szt. 7. §-ában meghatározott teljesítés. 102/2014. törvény a fogyasztóvédelemről a távértékesítésben.

8.5. szerinti elállási határidő. 8.2 A feltétel fennállónak minősül, ha annak során értesítést küld nekünk arról, hogy eláll a Szerződéstől.

8.6. Ha Ön a Szerződéstől a Kbt. 8.2 Feltételek szerint Ön köteles az árut az elállást követő 14 napon belül elküldeni részünkre, és viselni az Áruk részünkre történő visszaküldésével kapcsolatos költségeket. Éppen ellenkezőleg, Önnek joga van arra, hogy visszatérítsük Önnek a szállítási költséget, de csak az Áru átvételekor felajánlott legolcsóbb szállítási módnak megfelelő összeg erejéig. A megkötött Szerződés megsértése miatti elállás esetén az Áru részünkre való visszajuttatásával kapcsolatos költségeket is fedezzük, de itt is csak az Áru legolcsóbb szállítási módjának megfelelő szállítási ár erejéig. , amelyet az Áru átadásakor felajánlottunk.

8.7. Ha Ön eláll a Szerződéstől, az ár az elállás hatályba lépésétől számított 14 napon belül visszakerül arra a számlára, amelyről jóváírták, vagy a Szerződéstől való elálláskor választott számlára. Az összeget azonban nem térítjük vissza mindaddig, amíg meg nem kapjuk az Árut, vagy amíg Ön nem igazolja nekünk, hogy visszaküldték nekünk. Kérjük, hogy az árut tisztán, lehetőleg az eredeti csomagolással együtt juttassa vissza hozzánk.

8.8. Ha Ön a Szerződéstől a Ptk. 8.2 Feltételek szerint Ön felelős az Áruk értékének csökkenéséért, amely az áruk olyan kezelésének eredményeként következett be, amely nem szükséges ahhoz, hogy megismerje az Áruk természetét, tulajdonságait és működését, pl. úgy, ahogyan egy hagyományos boltban megismerkedne az Árukkal. Ha még nem küldtük vissza Önnek az árat, jogosultak vagyunk a költségigényt visszatérítési igényével beszámítani.

8.9. Bármikor jogunkban áll elállni a Szerződéstől, mielőtt az árut Önhöz szállítanánk, ha objektív okok állnak fenn, amelyek miatt az Árut nem lehet kiszállítani (különösen harmadik fél részéről vagy az Áru jellegén alapuló okok miatt), pontjában meghatározott határidő lejárta előtt is. 6.1 Feltételek. Akkor is elállhatunk a Szerződéstől, ha nyilvánvaló, hogy Ön szándékosan helytelen adatokat adott meg a Megrendelésben. Ha Ön üzleti tevékenysége keretében, azaz vállalkozóként árut vásárol, a Szerződéstől bármikor, indoklás nélkül is elállhatunk.

 

9. FOGYASZTÓKKAL A VITÁK MEGOLDÁSA

 

9.1. A vevővel szemben az eladót semmilyen magatartási kódex nem köti a 3. § bek. 1 levél törvény n) pontja szerint a fogyasztóvédelemről a távértékesítésben.

9.2. Fogyasztói panaszokat a [email protected] e-mail címen kezelünk. A reklamáció kezeléséről a vásárló e-mail címére tájékoztatást küldünk.

9.3. Felelős a Szerződésből eredő fogyasztói viták peren kívüli rendezéséért
Szlovák Kereskedelmi Felügyelet, székhely: Bajkalská 21/A, 827 99 Bratislava, azonosító:
17331927
, internet cím: https://www.soi.sk/. Az internetes címen található online vitarendezési platform http://ec.europa.eu/consumers/odr elektronikus úton megkötött adásvételi szerződésből az eladó és a fogyasztó fogyasztó vevő közötti viták rendezésében használható fel.

9.4. Európai Fogyasztói Központ Szlovák Köztársaság, székhely: Mlynské nivy 4924, 827 15 Bratislava, internet cím: https://www.europskyspotrebitel.sk/, a kapcsolattartó pont az Európai Parlament és a Tanács (EU) sz. A fogyasztói jogviták online rendezéséről és a 2013. május 21-i 524/2013. 2006/2004 és a 2009/22/EK irányelv (rendelet az online fogyasztói vitarendezésről).

  1. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

10.1. Ha a mi és az Ön jogviszonya nemzetközi elemet tartalmaz (azaz például árut küldünk a Szlovák Köztársaság területén kívülre), a kapcsolatra mindig a Szlovák Köztársaság joga az irányadó. Ha azonban Ön fogyasztó, ez a rendelkezés nem érinti a jogszabályokból eredő jogait.

10.2. Minden írásos levelezést elektronikus levélben kézbesítünk. E-mail címünk az azonosító adatainkkal együtt szerepel. A levelezést a Szerződésben megadott e-mail címére, a Felhasználói fiókjában vagy azon keresztül, amelyen keresztül felvette velünk a kapcsolatot, kézbesítjük.

10.3. A szerződés csak írásos megállapodásunk alapján módosítható. Jogunk van azonban a jelen Feltételek módosítására és kiegészítésére, de ez a változás nem érinti a már megkötött Szerződéseket, csak azokat a Szerződéseket, amelyek a változás hatálybalépése után jönnek létre. A változásról azonban csak abban az esetben értesítjük, ha Ön létrehozta a felhasználói fiókot (hogy új Áruk rendelése esetén rendelkezzen ezzel az információval, de a változtatás nem jogosít felmondási jogot, mert nem áll rendelkezésünkre felmondható szerződés), vagy Ön a Szerződés alapján az Árut rendszeresen és ismételten szállítjuk. A változásról legalább 14 nappal a változás hatályba lépése előtt tájékoztatást küldünk e-mail címére. Ha a rendszeres és ismételt áruszállításra megkötött szerződés megszűnéséről szóló értesítés elküldésétől számított 14 napon belül nem kapjuk meg Öntől az új feltételeket, az új feltételek a Szerződésünk részévé válnak, és az áruk további szállítására is vonatkoznak. a változások hatálybalépésének időpontja. A felmondási idő 2 hónap.

10.4. Vis maior vagy előre nem látható események (természeti katasztrófa, világjárvány, működési zavarok, alvállalkozói kimaradások stb.) esetén nem vállalunk felelősséget a vis maior következtében vagy azokhoz kapcsolódó károkért, és ha A vis maior állapot 10 napnál tovább tart, mi és Ön jogosult elállni a Szerződéstől.

10.5. Az Általános Szerződési Feltételek melléklete tartalmazza a reklamációhoz és a szerződéstől való elálláshoz szükséges nyomtatványmintát.

10.6. A szerződést, beleértve az Általános Szerződési Feltételeket is, elektronikus formában archiváljuk nálunk, de az Ön számára nem hozzáférhető. Azonban a jelen Feltételeket és a Megrendelés visszaigazolását a Megrendelés összefoglalójával mindig e-mailben kapja meg, így együttműködésünk nélkül is mindig hozzáférhet a Szerződéshez. Javasoljuk, hogy mindig őrizze meg a Megrendelés visszaigazolását és az Általános Szerződési Feltételeket.

10.7. Jelen Általános Szerződési Feltételek 2024. január 1-jén lépnek hatályba.

SZ. MELLÉKLET 1 – PANASZLAP

Címzett: Red cube s.r.o., Nám. MR Štefánika 16, 94501 Komárno.

Igénylési kérelem

A szerződéskötés időpontja:

 

Vezetéknév, keresztnév:

 

Cím:

 

Email cím:

 

Meghirdetett termék:

 

A termék hibájának leírása:

 

A panasz megoldásának javasolt módja:

 

Egyúttal kérem a panasz benyújtásáról igazolás kiállítását, melyben megjelölöm, hogy mikor éltem e jogommal, mi a panasz tartalma, a panasz megoldásának milyen módját kérem, valamint az ehhez szükséges elérhetőségeimet. tájékoztatást adni a panasz kezeléséről.

 

Dátum: Aláírás:

 

**************************************************************************************************************************

 

 

számú MELLÉKLET 2 – SZERZŐDÉS ELÁLLÁSI ŰRLAP

Címzett: Red cube s.r.o., Nám. MR Štefánika 16, 94501 Komárno.

Kijelentem, hogy elállok a szerződéstől:

A szerződéskötés időpontja:

 

Vezetéknév, keresztnév:

 

Cím:

 

Email cím:

 

Azon áruk leírása, amelyekre a szerződés vonatkozik:

 

A beérkezett pénzeszközök visszaküldésének módja, vagy bankszámlaszám megadása:

 

Ha a vásárló fogyasztó, akkor jogosult arra, hogy az árut a cég e-shopján keresztül rendelje meg Red cube sro vagy más távoli kommunikációs eszköz, kivéve a jelzett eseteket 7. § bek. 6. törvény. nem. 102/2014 Törvénygyűjtemények, módosított Ptk., már megkötött adásvételi szerződéstől a szerződéskötéstől számított 14 napon belül elállni, ill. ha áruvásárlásról van szó, az átvételtől számított tizennégy napon belül. Olyan szerződés esetén, amelynek tárgya több áru vagy több árurész szállítása, ez az időszak csak az utolsó darab vagy árurész átadásától kezdődik, és a olyan szerződés esetén, amely alapján az árut rendszeresen és ismétlődően kell leszállítani, az első szállítás kézbesítésének időpontjától.

Az elállásról a vevő köteles a Társaságot írásban bejelenteni a Vállalat üzleti címére vagy elektronikusan a mintanyomtatványon megjelölt e-mail címére.

Ha a vásárló, aki fogyasztó, eláll az adásvételi szerződéstől, indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb az adásvételi szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül köteles megküldeni vagy átadni a Társaságnak a Vállalkozástól kapott árut.

Ha a vásárló, aki fogyasztó, eláll az adásvételi szerződéstől, a Társaság indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb az adásvételi szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül visszaküldi neki az összes pénzeszközt (a leszállított áru vételárát), ideértve a szállítási költséget is, amelyet az elfogadott adásvételi szerződés alapján kapott tőle, ugyanúgy. Ha a vevő a Vállalat által felkínált legolcsóbb szállítási módtól eltérő szállítási módot választott, a Társaság csak a megajánlott áru legolcsóbb szállítási módjának megfelelő összegben téríti meg a vevőnek az áru kiszállítási költségét. A Társaság nem köteles az átvett pénzt a vevőnek visszaküldeni mindaddig, amíg az árut vissza nem kapta, vagy a vevő nem bizonyítja, hogy az árut a Társaságnak küldte.

Dátum: Aláírás:

Ingyenes szállítás a kiválasztott termékekre
Engedélyezze a visszaküldést 30 napon belül
Nemzetközi garancia
100% Biztonságos fizetés
Cookie-hoz valo hozzájárulás Valódi Cookie Banner-val