IPL LASER na depiláciu chĺpkov. SHR BD-39 multifunkčný OPT + RF bipolárny + Q laser

4000,00 

Laser na odstránenie chlpkov IPL SHR BD-39 je multifunkčné zariadenie na krásu, ktoré kombinuje IPL, SHR, OPT, RF a Q-spínačový laser pre efektívne odstránenie chlpkov a omladenie pokožky. Integruje tieto technológie do jedného zariadenia, umožňujúc poskytovanie rôznych estetických ošetrení, vrátane trvalého odstránenia chlpkov, omladenia pokožky a odstránenia pigmentácie. Cieľom je dosiahnuť efektívne výsledky s minimálnym nepohodlím a rizikom vedľajších účinkov. Používatelia by mali dodržiavať správne smernice a konzultovať so školenými profesionálmi pre bezpečné a optimálne využitie zariadenia.

Dostupné na objednávku

 

  • Možnosť vrátenia do 14 dní
  • Objednávky do 13:00 posielame ešte v ten deň
Zabezpečené platby

platobne možnosti
 

IPL LASER na depiláciu chĺpkov. SHR BD-39 multifunkčný OPT + RF bipolárny + q laser

Lasery na odstránenie chlpkov IPL SHR BD-39 sú multifunkčné prístroje na krásu, ktoré kombinujú niekoľko pokročilých technológií na odstránenie chlpkov a omladenie pleti. Rozbime si ich kľúčové komponenty:

IPL (Intenzívne pulzné svetlo):

  • IPL technológia využíva širokospektrálne svetlo na zameranie sa na melanín v chlpových folikuloch, zahriatie ich a zamedzenie budúceho rastu chlpkov. Často sa používa na odstránenie chlpkov a môže tiež riešiť určité problémy s pokožkou, ako sú pigmentácia a cievne lézie.

SHR (Super odstránenie chlpkov):

  • SHR je pokročilá verzia IPL, ktorá využíva postupné zahrievanie. Na rozdiel od tradičného IPL, ktorý dodáva vysokú energiu v krátkom čase, SHR uvoľňuje energiu v niekoľkých nízkofluorénných pulzoch pri vysokom opakovacom frekvencii. Tento prístup je menej bolestivý a znižuje riziko poškodenia pokožky pri zachovaní účinnosti odstránenia chĺpkov.

OPT (Optimálna pulzná technológia):

  • OPT je vylepšením tradičnej IPL technológie. Optimalizuje tvar a trvanie pulzu, čím poskytuje lepšiu kontrolu nad ošetrením. OPT je navrhnutý na zvýšenie účinnosti a bezpečnosti postupov IPL.

RF bipolárny (Rádiová frekvencia):

  • RF technológia využíva elektrické prúdy na generovanie tepla a stimuláciu tvorby kolagénu v koži. Bipolárna konfigurácia zabezpečuje riadené a cielené dodávanie RF energie. Táto vlastnosť je často zahrnutá v zariadeniach na zťahovanie kože a omladenie.

Q-spínačový laser:

  • Q-spínačový laser je typ laseru, ktorý produkuje krátke, vysokoenergetické pulzy. Často sa používa na odstraňovanie tetovaží a liečbu pigmentovaných lézií. V kontexte tohto multifunkčného zariadenia by sa Q-spínačový laser mohol použiť na riešenie špecifických problémov s pokožkou týkajúcich sa pigmentácie.

SHR BD-39 integruje tieto technológie do jedného zariadenia, čo umožňuje odborníkom ponúkať rôzne estetické ošetrenia, vrátane trvalého odstránenia chĺpkov, omladenia pokožky a odstránenia pigmentácie. Kombinácia týchto technológií si kladie za cieľ poskytovať účinné výsledky s minimálnym nepohodlím a zníženým rizikom vedľajších účinkov. Dôležité je poznamenať, že úspech ošetrení môže závisieť od faktorov, ako je typ pokožky, farba vlasov a individuálna reakcia na procedúry. Používatelia by mali dodržiavať správne smernice a konzultovať s odborníkmi pre bezpečné a optimálne použitie zariadenia.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 30 kg

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.